Şirinyalılılar İstedi, Çalışma Başladı

Şirinyalılılar İstedi, Çalışma Başladı

Körfez Belediyesi, kentin dört bir yanında bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor. Küçük dokunuşlarla cadde ve sokağı güzelleştirecek adımlar atıyor. Vatandaşların talep ve önerileri ile başlatılan çalışmalar kapsamında ekipler son olarak Şirinyalı Mahallesi’ndeydi. Halk meclisi sırasında vatandaşların talepleri sonrasında düzenlenecek bölgede Başkan Söğüt’te incelemelerde bulundu.

KISA SÜREDE BİTECEK
Yağmur sularının da etkisiyle bozulan yolda başlatılan parke çalışmalarını inceleyen Başkan Söğüt, “Halk meclisi kapsamında mahallemizi gezerken vatandaşlarımızın talebi vardı. Bizler de gerekli çalışmanın yapılması için arkadaşlarımıza talimatı verdik. Hem yol hem de bölgedeki çevre düzenlemesi için çalışma başladı” dedi. Vatandaşlar da Başkan Söğüt’e teşekkür etti.