Barbaros Mahallesi´nde Üstyapı Çalışmaları Sürüyor

Barbaros Mahallesi’nde Üstyapı Çalışmaları Sürüyor
Körfez’de altyapı çalışmalarının tamamlandığı bölgelerde hızlıca üstyapı çalışmalarına geçiliyor. Başkan Söğüt de Barbaros Mahallesi’ndeki çalışmaları yerinde inceledi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve İSU tarafından Körfez’de başlatılan altyapı çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, altyapının tamamlandığı bölgelerde hızlıca üstyapı çalışmalarına geçiliyor. Ekipler bu kapsamda Barbaros Mahallesi’nde toprağın çökme sürecinin de tamamlandığı cadde ve sokaklarda asfalt serme çalışmalarını devam ettiriyor.

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt de dün Barbaros Mahallesi’nde devam eden çalışmaları yerinde inceledi. “Barbaros’ta hızlı bir şekilde asfaltlamaya geçildiğini belirten Başkan Söğüt, “Havalar da izin verirse cadde ve sokaklarımızı hızlı bir şekilde asfaltlayacağız” ifadelerini kullandı. Başkan Söğüt çalışmalar hakkında da bilgi aldı.