Başkan Söğüt, "Projelere Birlikte Hayat Veriyoruz"

Başkan Söğüt, “Projelere Birlikte Hayat Veriyoruz”
Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, AK Parti Milletvekili Sami Çakır ile birlikte Mimar Sinan Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Camii’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Mimar Sinan Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Camii’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Söğüt ile birlikte buluşmada; AK Parti Milletvekili Sami Çakır ve AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna da yer aldı. Namaz çıkışı vatandaşlarla sohbet eden Başkan Söğüt, onlardan gelen talepleri dinledi ve bölgede yapılacak çalışmalarla ilgili de bilgi verdi.

BİRLİKTE GÜZELLEŞTİRİYORUZ
İnsan odaklı projeler ile Körfez’i güzelleştirmek adına gece gündüz çalıştıklarını belirten Başkan Şener Söğüt, “Tabi bunları yaparken istişareye önem veriyoruz. Atacağımız her adımı önce sizlerle paylaşıyoruz. Bu birlik ve beraberlikle de Körfez’de güzel işlere imza atıyoruz” ifadelerini kullandı.