Körfez Belediyesi´nde Eğitimler Sürüyor

Körfez Belediyesi’nde Eğitimler Sürüyor
Kurum içi eğitimlere önem veren Körfez Belediyesi, Mali Hizmetler Müdürlüğü personeline Emlak Vergisi ve Vergi Usul Kanunu konulu eğitim düzenledi.

Körfez Belediyesi, personeline yönelik kurum içi eğitimlere devam ediyor. İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen eğitimde İç Denetçi Yakup Keskin, 1319 Sayılı Emlak Vergisi Kanunu,213 Sayılı Vergi Usul Kanunu, Emlak Vergisi Bildirimi, Çevre Temizlik ve İlan Reklam Vergisi, konulu eğitim verdi.

KANUN VE MEVZUATLARI ANLATTI
Yaklaşık 2 saat boyunca süren eğitimde, kanun ve mevzuatlarla ilgili olarak Mali Hizmetler Müdürlüğü personeline bilgiler aktaran ve örneklemeler ile konuları detaylandıran Keskin, eğitim sonrasında da gelen soruları cevapladı. Yetkililer, personelin gelişimine yönelik eğitimlerin devam edeceğini belirtti.