Haber

Taşköprü Yağlı Güreşleri Yağmur Dolayısıyla Ertelendi

Orjinal Resim

Taşköprü Yağlı Güreşleri Yağmur Dolayısıyla Ertelendi
Altın Kiraz Festivali kapsamında yapılacak olan Taşköprü Yağlı Güreşleri, meteorolojinin yoğun yağış uyarıları sonrasında ileri bir tarihe ertelendi. Oğuzhan Koç konseri ise 10 Haziran Cuma günü gerçekleştirilecek.

Körfez Belediyesi tarafından bu yıl 48.’si düzenlenecek Altın Kiraz Festivali kapsamında yapılacak olan Taşköprü Yağlı Güreşleri, yağmur dolayısıyla ileri bir tarihe ertelendi. Meteorolojiden gelen uyarılar ve hem cumartesi hem de pazar günü sağanak yağış dolayısıyla bu kararın alındığı belirtildi.

11 VE 12 HAZİRAN’DAKİ ETKİNLİKLER İPTAL
İptal edilen güreşlerin, federasyonla yapılacak görüşme sonrasında ileri bir tarihte yapılmasının planlandığı belirtildi. Ayrıca festival kapsamında 11 Haziran Cumartesi günü yapılması planlanan çocuk şenliği, mehteran konseri ve açık hava sinema etkinliği de yağmur dolayısıyla iptal edildi.

OĞUZHAN KOÇ KONSERİ YAPILACAK
Yağışların Cumartesi ve Pazar günü etkili olmasının beklenmesi nedeniyle 10 Haziran Cuma Günü saat 21.00’de Yarımca Sahili’nde yapılacak Oğuzhan Koç konseri ise iptal edilmedi. Kiraz Festivali kapsamında saat 17.00’de kortej yürüyüşü yapılacak, ardından konser alanına geçilecek.

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler