Haber

Başkan Söğüt, Erzurumluları Ağırladı

Orjinal Resim

Başkan Söğüt, Erzurumluları Ağırladı
Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, ‘Körfezin kilit taşı’ dediği Derneklerin ve Sivil Toplum Kuruluşları’nın temsilcileriyle bir arada olmayı sürdürüyor.

ERZURUMLULARDAN TEŞEKKÜR ZİYARETİ
Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu Başkanı Tekin Dursun ve yönetim kurulu üyeleri, 25-29 Mayıs tarihlerinde Kocaeli Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen Erzurum Tanıtım Günleri’nde vermiş olduğu desteklerden dolayı Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’e teşekkür ziyaretinde bulundu.

DESTEĞİNİZ GÜÇ VERİYOR
Ziyarette Belediye Başkanı Şener Söğüt ile uzun uzun sohbet eden Erzurum Dernekler Federasyonu Başkanı Tekin Dursun, ”Değerli Başkanımız, bizlere her zaman büyük destek veriyor. Düzenlediğimiz Erzurum Tanıtım Günleri etkinliğinde de başkanımızın katkısı büyük. Belediye Başkanımıza tekrar teşekkür ediyorum. Birlikte uyum içinde çalışmalar yürütmekten onur duyuyoruz” dedi. 

BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ DAİM OLSUN
Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Söğüt, “ STK’larımızın değerli temsilcileri ve Derneklerimiz ile her zaman bir arada olmayı sürdürüyoruz. Her birimiz; Körfezimizin, Kocaelimizin mozaik taşlarını oluşturuyoruz. Bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürecek, birlik ve beraberliğimizi daim tutacağız “ ifadelerinde bulundu.

 

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler