Haber

Tütünçiftlik Sahilinde Türkü Dolu Gece

Orjinal Resim

Tütünçiftlik Sahilinde Türkü Dolu Gece
Körfez Belediyesi tarafından sahillerde düzenlenen Açık Hava Yaz Konserleri, Tütünçiftlik ile devam etti. Kültür ve Turizm Bakanlığı sanatçısı, Halk Ozanı Mahmut Polat, sevilen türküleri seslendirdi.

Körfez Belediyesi’nin kültür ve sanat etkinlikleri ara vermeden devam ediyor. Özellikle yaz akşamlarında sahil bölgesine inen vatandaşlar için ‘Açık Hava Yaz Konserleri’ düzenleniyor. Bu kapsamda son etkinliğin adresi Tütünçiftlik sahili oldu. Kültür ve Turizm Bakanlığı sanatçısı, Halk Ozanı Mahmut Polat, Tütünçiftlik sahilindeki etkinlik alanında sevilen türküleri seslendirdi.

ETKİNLİKLER SÜRECEK
Konseri dinleyenler arasında Körfez Belediyesi Başkan Vekili Faruk Denli, MHP İl Başkanı Yunus Emre Kurt, İlçe Başkanı Zeki Gürsu, meclis üyeleri, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş da yer aldı. Konser öncesinde kısa bir konuşma yapan Başkan Vekili Faruk Denli, “Her sahil bölgemizde etkinliklerimiz yaz boyunca devam edecek” dedi. Denli daha sonra Polat’a plaket takdim etti.

HALAYLAR, HORONLAR…
Konuşmaların ardından sevilen türküleri seslendiren Mahmut Polat, dinleyenleri türküleriyle Edirne’den Gümüşhane’ye, Trabzon’dan Diyarbakır’a kadar götürdü. Yıldırım Gömleksiz ile birlikte de iki parça seslendiren Polat, finali kemençe ile birlikte seslendirdiği Trabzon türküleri ile yaptı. Alandaki vatandaşlar da bol bol horon tepti, halay çekti.

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler