Körfez´de Sahne Gençlerin

Körfez’de Sahne Gençlerin

Körfez Belediyesi tarafından Yarımca, Tütünçiftlik, Hereke ve Kirazlıyalı sahilinde düzenlenen ‘Sahne Senin’ etkinliği ile Körfezli genç müzisyenler mini konserler vermeyi sürdürüyor. Son olarak Tütünçiftlik sahilindeki sahnenin konukları Kaan ve Mertkan oldu. Biri gitarı diğeri ise sesi ile kendilerini izleyenlere müzik dolu bir gece yaşattı.

BOL BOL ALKIŞ TOPLADILAR
Sadece Körfez’de oturan gençlerin sahne alabildiği etkinlik alanında dinlemeye gelenler ise ayrılan alanda minderlere oturarak şarkılara eşlik etti. Pop müziğin sevilen şarkılarını seslendiren Kaan ve Mertkan, zaman zaman da seyirciyi şarkılara dahil etmeyi başardı. Başarılı bir performans sergileyen ikili, bol bol alkış toplamayı başardı.