Körfez´de Altyapı Sonrası Asfalt Seferberliği

Körfez'de Altyapı Sonrası Asfalt Seferberliği
Körfez genelinde devam eden altyapı çalışmalarının sona erdiği cadde ve sokaklarda asfalt çalışmaları aralıksız devam ediyor.

KÖRFEZ GENELİNDE YOĞUN ÇALIŞMA
Körfez’de altyapı yenileme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Körfez Belediyesi ve İSU işbirliği ile gerçekleştirilen çalışmaların ardından altyapısı biten bölgeler zaman kaybetmeden asfaltlanarak vatandaşların kullanımına hazır hale getiriliyor.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDECEK
Güney Mahallesi’nde cadde ve sokaklar vatandaşların uzun yıllar sorunsuz bir şekilde kullanabilecekleri bir hale getiriliyor. Birinci sınıf altyapı ve üstyapıya kavuşan Körfezliler yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Yetkililer ise, planlanan program dâhilinde Körfez’in çeşitli noktalarında yenileme ve dönüşüm çalışmalarının hızla devam edeceğini belirttiler.