Körfez´de Personele ´Park Güvenliği´ Eğitimi

Körfez’de Personele ‘Park Güvenliği’ Eğitimi
Körfez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü personeline çocuk parklarındaki kaza ve yaralanma risklerini ortadan kaldırmak adına yapılacak adımlarla ilgili teorik ve uygulamalı eğitim verildi.

Körfez Belediyesi geleceğin teminatı olan çocuklarımızı düşünerek, bünyesinde bulunan parklarda eğitici ve öğretici olması, çocuklar oynarken ebeveynleri onları gönül rahatlığıyla izlerken kaza ve yaralanma risklerini ortadan kaldırmak amacıyla eğitimler düzenlemeyi sürdürüyor. Bu kapsamda da son olarak Türk Standartları Enstitüsü Belgelendirme Merkezi Başkanlığı’ndan Mehmet Arslan, teorik ve uygulamalı eğitim verdi.

SAHADA EĞİTİM VERİLDİ
İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen eğitim kapsamında Park ve Bahçeler Müdürlüğü personeline yönelik eğitimlerde; TSEN oyun elemanları ve zemin düzenlemeleri, genel güvenlik kuralları ve deney yöntemleri seri standartlarından teorik ve uygulamalı olarak bilgiler verildi. Ayrıca eğitmenler personelle birlikte sahaya çıkarak yerinde anlatımlarda bulundu.