Haber

Körfez Protokolü Gazileri Ziyaret Etti

Orjinal Resim

Körfez Protokolü Gazileri Ziyaret Etti
Körfez Belediye Başkanı Şener söğüt, Körfez İlçe Kaymakamı Uğur Kalkar ile birlikte 19 Eylül Gaziler Günü sebebiyle ilçede yaşayan gazileri ve ailelerini ziyaret etti.

19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla çeşitli programların gerçekleştirildiği Körfez’de gaziler günü kutlandı.
Belediye Başkanı Şener Söğüt ve Kaymakam Uğur Kalkar ilk olarak; Kıbrıs Gazisi ve Türkiye Muharip Gaziler Derneği Körfez Şube Başkanı Salih Ateş’i, ardından ise Gazi Piyade Er Salih Yalçın’ı evinde ziyaret ettiler.

SÖĞÜT: “HEP MİNNETTAR KALACAĞIZ”
Ziyaret esnasında konuşan Başkan Söğüt; “Bağımsızlığa inanan ve imanı ile büyük mücadelelerin neferi olan gazilerimize, tüm halkımız adına teşekkür ediyorum. Bu ülkenin kurulmasının yanında, istiklal düzeninin korunması  büyük önem taşımaktadır. Hiçbir zaman başka devletlerin boyunduruğunu kabul etmemiş olan Türk Milleti, bu şerefi şahlandıran gazilerine hep minnettar kalacaktır” dedi. 

KALKAR: “  BU BİR İNANMIŞLIK DAVASIDIR”
Başkan Söğüt’ün ardından Gazilerle sohbet eden Kaymakam Uğur Kalkar;  “Payidar devletimiz, dünyanın dört bir yanında gücünü göstermiş ve bu gücün öneminin anlamlarını tarihe not düşmüş kadim yurttaşlarımıza sadece bir gün değil, her gün aynı saygıyı ve değeri göstermeliyiz. Bu değer ancak bizden sonraki nesillere tarihin zaferlerini anlatarak korunabilir. Bu bir inanmış davasıdır;  devletine inanmış, bağımsızlığına ve ülküsüne inanmış davasıdır” ifadelerini kullandı.

 

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler