Yeniyalı Mahallesi´nde Asfalt Seferberliği

Yeniyalı Mahallesi’nde Asfalt Seferberliği
Körfez’de altyapının tamamlandığı Yeniyalı Mahallesi Hamit Kaplan Caddesi’nde asfalt serimi çalışmaları başladı.

İSU tarafından Yeniyalı Mahallesi’nde başlatılan alt yapı çalışmaları tamamlandı. Araç ve yaya trafiğinin yoğun olduğu Hamit Kaplan Caddesi’nde Körfez Belediyesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekiplerince, sıcak asfalt serimi için start verildi.

“HAMİT KAPLAN”  YENİ YÜZÜNE KAVUŞUYOR
Yeniyalı  Mahallesi Hamit Kaplan Caddesi’nde İSU tarafından başlatılan altyapı çalışmaları tamamlandı. Üstyapı için startı verilen cadde de, çalışmaların tamamlanması, kaldırım ve parkelerin düzenlenmesinin ardından yol konforlu bir hale getirilecek.

BÖLGE HALKI MEMNUN
Çalışmaların hızlıca devam ettiği Hamit Kaplan Caddesi esnafları ve bölge halkı, yürütülen çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirerek Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’e ve belediye çalışanlarına teşekkür ettiler.