Haber

Stajyer Öğrencilere ´Kurum Kültürü´ Anlatıldı

Orjinal Resim

Stajyer Öğrencilere ‘Kurum Kültürü’ Anlatıldı

Körfez Belediyesi tarafından, 2022-2023 eğitim-öğretim döneminde kurum bünyesinde staj yapan öğrencilere Kamu Kültürü ve Kuralları ile İş Sağlığı ve Güvenliği eğitimi verildi.

Körfez Belediyesi, 3308 sayılı Mesleki Eğitim Kanunu gereğince lise ve üniversitede öğrenim gören öğrencilere her sene staj imkânı sağlanıyor. Bu kapsamda; 2022-2023 eğitim ve öğretim döneminde kurum bünyesinde staj yapan öğrencilerin kurum kültürü ve kurum aidiyet duygularının oluşması amacıyla İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından eğitim programı düzenlendi.

KURALLAR ANLATILDI
Körfez Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda düzenlenen eğitimin ilk oturumunda; kurum kültürü, uyulması gereken kurallar ve mali haklar konularına değinilerek, stajyer öğrenciler bilgilendirildi.

İŞ GÜVENLİĞİNİN ÖNEMİ VURGULANDI
Eğitimin ikinci ayağında ise; Bilgi İşlem Müdürlüğü bünyesinde görevli İSG (İş Sağlığı ve Güvenliği) Uzmanı Gürol Ör tarafından “İş Sağlığı ve Güvenliği” ve “ Yangın Güvenliği” eğitimi gerçekleştirildi. Eğitim sonrasında stajerler merak ettikleri soruları, ilgililere yönelttiler.

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler