Başkan Söğüt, Hacı Osman Mahallesi´ndeydi

Başkan Söğüt, Hacı Osman Mahallesi'ndeydi
Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Hacı Osman Mahallesi’ni  ziyaret ederek, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Esnaf ve vatandaşlarla her platformda bir araya gelen Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, başkan yardımcıları, mahalle muhtarları, birim müdürleri ve meclis üyeleriyle birlikte Hacı Osman Mahallesi’ni ziyaret etti.

TALEPLERİ DİNLEDİ, SOHBET ETTİ
Mahalle sakinlerine; Körfez Belediyesi’nin çalışmaları ve projeleri hakkında bilgiler aktaran Söğüt, talep, öneri ve istekleri de yerinde dinledi. Başkan Söğüt, mahalle gezisi sırasında karşılaştığı çocuklarla ve gençlerle sohbet etmeyi ihmal etmedi.

YERİNDE BELEDİYECİLİK
Hacı Osman Mahallesi’ne yaptığı ziyarette konuşan Başkan Söğüt; “Bu incelemelerimizde hem muhtarlarımız, vatandaşlarımız ve esnaflarla bir araya geliyor hem de teknik ekibimizle beraber sahada incelemelerde bulunuyoruz. Yaptığımız ziyaretlerde, vatandaşlarımız taleplerini bize aktarıyor. Biz de hızlı bir şekilde bölgenin ihtiyaçlarını yerine getirmeye çalışıyoruz” dedi.