Haber

Öğretmenlerde Kazanan Yeşil Vadi Oldu

Orjinal Resim

Öğretmenlerde Kazanan Yeşil Vadi Oldu
Körfez Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 24 Kasım için düzenlenen Öğretmenler Günü Voleybol Turnuvası’nda şampiyon Yeşil Vadi Koleji oldu.

Körfez Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 24 Kasım için düzenlenen Öğretmenler Günü Voleybol Turnuvası’nda final heyecanı yaşandı. Petkim Ortaokulu Spor Salonu’nda gerçekleştirilen finalde; Yeşil Vadi Koleji ve Yarımca Ortaokulu karşı karşıya gelirken, Çelik Sanayi Ortaokulu ile Emlak Konut Ortaokulu öğretmenleri de 3 ve 4.’lük için mücadele etti.

KATILIM OLDUKÇA YOĞUNDU
Nefes kesen mücadeleleri izleyenler arasında; Körfez Belediye Başkan Yardımcısı Osman Yurt, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Murat Şendoğan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sergülen Kurt, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Murat Gülal, Gençlik ve Spor Müdürü Ali Osman Baş, meclis üyesi Murat Gülbiçim, öğretmenler ve çok sayıda vatandaş yer aldı. Kıran kırana geçen müsabakalarda renkli görüntüler de vardı.

MÜCADELELER NEFES KESTİ
25 takım ve yaklaşık 250 öğretmenin katıldığı turnuvanın finali Yeşil Vadi Koleji ve Yarımca Ortaokulu arasında oynandı. Nefes kesen mücadelede gülen taraf Yeşil Vadi Koleji oldu. Turnuvada Yarımca Ortaokulu ikinci olurken, Çelik Sanayi Ortaokulu üçüncü, Emlak Konut Ortaokulu da dördüncü oldu.

KAZANANLAR ÖĞRETMENLER OLDU
Kupa töreni öncesinde kısa bir konuşma yapan Başkan Yardımcısı Osman Yurt, “Her yıl olduğu gibi öğretmenler gününde öğretmenlerimiz muhteşem bir performans ortaya koydu. Kazananın tüm öğretmenler olduğu bir turnuvaydı” dedi. Yapılan konuşmaların ardından dereceye giren takımlara ve bireysel performansları ile göz dolduran öğretmenlere ödülleri verildi.

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler