Haber

Başkan Söğüt´ten 10 Ocak Mesajı

Orjinal Resim

Başkan Söğüt’ten 10 Ocak Mesajı
Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Söğüt, kamuoyunun aydınlatılmasında da gazetecilerin önemli bir görev üstlendiğini vurguladı.

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı. Basının kamuoyunun eksiksiz, tarafsız, doğru bilgilendirilmesi ve vatandaşların haber alma hakkının korunmasının, demokrasinin işlerliği açısından hayati öneme sahip olduğunu belirten Başkan Şener Söğüt, kamuoyunun aydınlatılmasında da gazetecilerin önemli bir görev üstlendiğini vurguladı.

ÖNEMLİ BİR KAMU GÖREVİ
Başkan Şener Söğüt, “Kamuoyunu aydınlatmak için günün her saatinde haber peşinde koşan ve aynı zamanda kamuoyunun vicdanını da temsil eden basın mensuplarımız, zor şartlarda ve sorumluluk duygusu içinde toplumumuzu bir taraftan gelişen olaylar karşısında aydınlatırken bir taraftan da halkımızın talep ve beklentilerini yansıtarak önemli bir kamu görevini yerine getirmektedir.

BASIN TOPLUMUN AYNASIDIR
10 Ocak, çalışan gazetecilerin yaşadığı zorlukları bir gün de olsa hatırlamamızı sağlayan gazeteciler için bir farkındalık günüdür. Memleket meselelerini kendi meseleleriymiş gibi gören ve bu konuda olumlu çalışma sarf eden gazeteciler, toplumun aynası ve görünmeyen kahramanlarıdır. Basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlar, sağlıklı, mutlu ve başarılı bir yıl dilerim" dedi.

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler