Körfez´de Gelişi Güzel Atılan Çöpler Toplandı

Körfez’de Gelişi Güzel Atılan Çöpler Toplandı
Körfez İlçesi genelinde temizlik çalışmalarını rutin olarak yürüten Körfez Belediyesi, bilinçsiz bir şekilde doğaya bırakılan çöpleri topladı, vatandaşları daha duyarlı olmaya davet etti.

Kent genelinde; sıfır atık çalışmalarının yanı sıra çevre temizliğine de büyük önem veren Körfez Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, İlimtepe bölgesinde bilinçsiz insanlar tarafından çevreye atılan çöpleri topladı. Yetkililer; vatandaşları daha temiz ve duyarlı olmaya davet etti.

DOĞAYA ZARAR VERİYOR
Özellikle kentin kırsal ve mesire alanlarına bırakılan çöpler, doğaya büyük ölçüde zarar veriyor. İlçe genelinde temizlik konusunda hassas çalışan ve vatandaşları sık sık duyarlı olmaya davet eden Körfez Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, çevreye atılan ve çoğunluğu plastik olan çöpleri titizlikle toplayarak, ayrıştırılması için Atık Getirme Merkezi’ne götürdüler.