Haber

Başkan Söğüt´ten Kandil Mesajı

Orjinal Resim

Başkan Söğüt’ten Kandil Mesajı
Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Söğüt, “Berat Kandili’nin tüm İslam alemine ve insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Mesajında “Körfez hemşehrilerim ve tüm İslam âleminin, mübarek Ramazan Ayı’nın işareti olan Berat Kandili’ni tebrik ederim” diyen Başkan Söğüt, “Ramazan Ayı öncesinde mübarek Berat Kandili’ne erişmenin heyecan ve mutluluğunu yaşıyoruz. Ülkemizin yaşadığı ve halen de yaraları sarmak için mücadele ettiğimiz deprem felaketi yarasının en iyi ilacı birliktir, beraberliktir ve dayanışmadır.

YARALARI BİRLİKTE SARACAĞIZ
Biz birbirimize kenetlendik ve kenetlenmeye devam ederek bu hasarı gidereceğiz, yaralarımızı saracağız. Bu duygu ve düşüncelerle, dini duyguların yoğunluk kazandığı merhamet, şefkat, yardımlaşma ve dayanışma duygularının doruk noktasına ulaştığı Berat Kandili’nin, ilçemize, Ülkemize ve tüm İslam Alemine hayırlara vesile olmasını diler, sevgi ve saygılarımı sunarım” ifadelerini kullandı.

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler