Haber

Başkan Şener Söğüt Maraş´a Döndü

Orjinal Resim

Başkan Şener Söğüt Maraş’a Döndü
Merkez üssü Kahramanmaraş olan deprem felaketi sonrasında Kahramanmaraş’a görevlendirilen ve 15 gün boyunca bölgede kalan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, tekrar bölgeye gitti. 4 gün boyunca bölgedeki çalışmaları koordine ederek, vatandaşlarla bir araya gelecek.

Kahramanmaraş merkezli deprem felaketi sonrasında Darıca ve Dilovası Belediye Başkanları ile birlikte Kahramanmaraş’a görevlendirilen ve 15 gün boyunca bölgede kaldıktan sonra Körfez’e geri gelen Başkan Söğüt, tekrar bölgeye döndü. Körfez Belediyesi’nin bölgede bulunan yaklaşık 100 kişilik ekibi ise Dulkadiroğlu ilçesindeki belediye hizmetlerine destek verirken, köyler bölgesinde de gıda yardımlarının dağıtımına destek sağlıyor.

AK KADROLARLA BÖLGEDE
Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, başkan yardımcıları, birim müdürleri ve 100 kişilik ekibiyle Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu İlçesinde çalışmaları koordine etmeyi sürdürüyor. Başkan Şener Söğüt, eşi Hatice Söğüt ve AK Parti Körfez İlçe Kadın Kollarıyla, Kahramanmaraş’ın Kazanlıpınar Köyü’nde aileleri ziyaret ederek, mutfak eşyalarının da içinde yer aldığı yardım kolilerini vatandaşlara teslim ettiler.

DEPREMZEDELERLE BİR ARAYA GELDİ
Kahramanmaraş’ın Kazanlıpınar Köyü’ne ziyarette bulunan Başkan Söğüt, vatandaşlarla tek tek ilgilendi, ihtiyaçları noktasında ailelerle görüşme sağladı. Yardımlarla ilgili koordineyi sağlayan Söğüt, vatandaşlardan gelen talepleri ilgili yerlere aktardı, “Asla umutsuzluğa kapılmayın, kendinizi yalnız hissetmeyin. Devlet olarak tüm imkânlarımızla yanınızdayız. Yaraları birlikte saracağız” dedi.

Bölge halkı yapılan çalışmalarla ilgili Başkan Şener Söğüt ve ekibine teşekkür ettiler.

 
 

 

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler