Haber

Çocuklar İstedi, Söğüt Yaptı

Orjinal Resim

Çocuklar İstedi, Söğüt Yaptı
Kahramanmaraş merkezli depremin ilk günün itibaren, görev bölgesi olan Dulkadiroğlu ilçesinde çalışmalarını sürdüren Körfez Belediyesi depremzede çocukları da unutmadı.

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ün talimatıyla harekete geçen belediye ekipleri, Kocaeli Ticaret Odası Çadır Kenti’nde “Kardeşlik Parkı” çalışmalarına başlayarak, kısa sürede tamamladı.

ÇOCUKLARLA YAKINDAN İLGİLENİYOR
Görev bölgesi olan Kahramanmaraş’ta yardım çalışmalarını koordine eden Belediye Başkanı Şener Söğüt, çocuklarla da yakından ilgileniyor. Bu bağlamda; onların talep ve isteklerini tek tek dinleyen Söğüt, çocukların yüzlerini güldürecek bir projeyi hayata geçirdi, ‘Kardeşlik Parkı’nı çocukların hizmetine sundu.

KAHRAMANMARAŞ’TA MUTLULUK SESLERİ
Yapımı kısa sürede tamamlanan ‘Kardeşlik Parkı’nı eşi Hatice Söğüt ile birlikte ziyaret eden Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, çocuklarla bol bol vakit geçirdi. Kimini salıncakta salladı, kimiyle de sohbet etti.

BAŞKAN AMCALARINA TEŞEKKÜR ETTİLER
Körfez Belediyesi tarafından yapılan parkta doyasıya vakit geçiren çocuklar, Belediye Başkanı Şener Söğüt’e teşekkür ederek, mutlu gözleriyle objektiflere poz verdiler

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler