Haber

"Kardeşlik Köprümüzü Daha Da Güçlendirdik"

Orjinal Resim

"Kardeşlik Köprümüzü Daha Da Güçlendirdik"
Körfez Belediyesi ve Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Belediyesi kardeş şehir oldu. Salı günü gerçekleştirilen meclis toplantısında alınan karar sonrasında deprem bölgesine geçen Başkan Şener Söğüt, Dulkadiroğlu Belediyesi'ni de ziyaret etti.

İMZALAR ATILDI
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ile birlikte Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Oktay'ı ziyaret eden Başkan Şener Söğüt, alınan meclis kararını da birlikte imzaladı. Körfez Belediyesi ile birlikte Darıca Belediyesi de kardeş belediye oldu.

TEŞEKKÜR EDİYORUM
Körfez Belediyesi ve Darıca Belediyesi'ne depremden sonraki destekleri için teşekkür eden Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, "İki belediyemiz de ilk günden bu yana yanımızda oldu. Hem başkanlarımıza hem de Kocaelili vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

DESTEKLERİMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da yaraların sarılması için ilk gün olduğu gibi bundan sonra da desteklerini sürdüreceklerini belirtti. Başkan Söğüt de deprem olur olmaz Körfez olarak yaraların sarılması için seferber olduklarını belirtti.

VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ
Başkan Söğüt, "Körfez Belediyesi ve Dulkadiroğlu Belediyemiz kardeş şehir oldu. Biz depremin hemen sonrasında Darıca ve Dilovası Belediyemiz ile bölgeye geldik. Var gücümüzle de deprem yaralarının sarılması için mücadele ettik.

YARALARI BİRLİKTE SARACAĞIZ
Dulkadiroğlu Belediyemiz ile birlikte güzel bir organizasyon içerisinde gerek yardımların dağıtılması gerekse belediyecilik hizmetlerinin aksamaması için yoğun şekilde çalıştık. Artık kardeş belediye olduk. Bundan sonra da yaraların sarılması için birlikte hareket edeceğiz" dedi

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler