Haber

İstiklal Marşı´nın 102. Yılı Kutlandı

Orjinal Resim

İstiklal Marşı´nın 102. Yılı Kutlandı
İstiklal Marşı’nın kabulünün 102. yıl dönümü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma etkinlikleri, Atatürk Ortaokulu öğrencileri tarafından hazırlanan anlamlı programla Körfez’de kutlandı.

Körfez’de, İstiklal Marşı’nın Kabulünün 102. Yıl dönümü ve İstiklal Şairi Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü nedeniyle Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde tören düzenlendi. Törene; Körfez Kaymakamı Uğur Kalkar, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Mesut Kavak, Garnizon Komutanı Gökhan Güllüoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Tırpan,  İlçe Jandarma Komutanı Hüseyin Eraslan, İlçe Müftüsü Muhammed Aydın,  İlçe Milli Eğitim Müdürü Sergülen Kurt, Siyasi parti temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

İSTİKLAL ŞAİRİ ANILDI
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program hazırlanan tiyatro gösterisi ve şiir dinletisi ile devam etti. İstiklal Marşı’nın kabulünü ve İstiklal Şairi Mehmet Akif Ersoy’u anlatan tiyatro gösterisi, protokol üyeleri ile salonda bulunanlardan tam not aldı.

DERECEYE GİRENLERE ÖDÜLLERİ VERİLDİ
Hazırlanan gösterilerin bitmesinin ardından, Körfez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen okullar arası kompozisyon, şiir, resim yarışmalarında derece giren öğrencilere plaketleri; Körfez Kaymakamı Uğur Kalkar, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Mesut Kavak ve Garnizon Komutanı Gökhan Güllüoğlu tarafından takdim edildi.

 

 

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler