Haber

Başkan Söğüt´ten Tıp Bayramı Mesajı

Orjinal Resim

Başkan Söğüt’ten Tıp Bayramı Mesajı
Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, 14 Mart Tıp Bayramı sebebiyle bir mesaj yayımladı. Başkan Söğüt mesajında; “ Vatanımızın her köşesinde fedakârlıklarıyla hepimize umut olan, Canımızı emanet ettiğimiz, sağlıklı toplumların oluşmasında emek veren tüm sağlık çalışanlarının tıp bayramı kutlu olsun” dedi.

Başkan Söğüt mesajında, “Her alanda büyük bir ivme kazanarak büyüyen, değişen ve gelişen ülkemiz, sağlık alanında da gerçekleştirilen yatırımlarla vatandaşlarımıza en kaliteli hizmeti sunmaktadır. Halkımızın, etkin ve yaygın bir biçimde faydalandığı sağlık hizmetleri, sağlık çalışanlarımızın da fedakârlıklarıyla tüm dünyaya örnek olmuştur.

RAHMETLE ANIYORUM
Büyük bir özveri ve gayretle görev yapan sağlık ordumuzun fedakâr mensuplarına şükranlarımı sunuyor, hayatını kaybeden sağlıkçılarımıza yüce Allah’tan rahmet, ailelerine ve sevenlerine sabırlar diliyorum” İfadelerine yer verdi.

GÖNÜLDEN KUTLUYORUM
Bu duygu ve düşüncelerle ilçemizdeki sağlık çalışanlarımız başta olmak üzere, vatanımızın her köşesinde sağlık alanında hizmet eden tüm sağlıkçılarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı gönülden kutluyorum” dedi.

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler