Haber

Körfez´de 100 Sporcuya Yeni Kuşak

Orjinal Resim

Körfez’de 100 Sporcuya Yeni Kuşak

Körfez Belediyesi Gençlerbirliği Spor Kulübü'nde Karate ve Taekwondo eğitimi gören ve kuşak terfi sınavında başarılı olan 100 sporcuya yeni kuşakları verildi.

Körfez Belediyesi Gençlerbirliği Spor Kulübü'nde Karate ve Taekwondo eğitimi gören ve kuşak terfi sınavında başarılı olan öğrencilere yeni kuşak ve sertifikaları takdim edildi. Petkim Çok Amaçlı Salon’da gerçekleştirilen programa; Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Gençlik ve Spor Müdürü Ali Osman Baş, Gençlerbirliği Spor Kulübü yöneticileri ve çok sayıda veli katıldı. Programda sporcuların gösterileri ise salondakiler tarafından büyük alkış aldı.

DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK
Tören öncesinde konuşan Başkan Şener Söğüt, “Kuşak terfi töreninde sizlerle bir araya gelerek heyecanınıza ortak olmaktan dolayı mutluluk duyuyorum. Hedefimiz, daha fazla gencimizi sporla buluşturmak. Her yaştan çocuğumuz için 16 branşta eğitimler veriyoruz. 4 bini geçen gencimizi sporla buluşturuyoruz. Özellikle bu alanda çocuklarımıza ve gençlerimize desteğimiz devam edecek. Pırıl pırıl gençlerimizin yetiştiren velilerimize de teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

EĞİTİMLER DEVAM EDİYOR
Karate ve Taekwondo eğitimi gören minikler ise kuşaklarını aldıktan sonra kısa birer gösteri yaptı. 16 farklı branşta 4 bini aşan öğrencinin eğitim gördüğü spor akademilerinde eğitimler tüm hızıyla devam ederken, programa katılan veliler ise kendilerine ve çocuklarına sunulan imkândan dolayı teşekkür etti.

 

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler