Haber

Körfez´de 19 Mayıs Coşkusu     

Orjinal Resim

Körfez´de 19 Mayıs Coşkusu     
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Körfez’de coşkuyla kutlandı. Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen kutlamada, başarılı öğrencilere plaketleri de takdim edildi.

Körfez’de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Yarımca Anadolu Lisesi tarafından Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde hazırlanan programla kutladı. Programa; Körfez Kaymakamı Uğur Kalkar, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Mesut Kavak, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Gökhan Güllüoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Hüseyin Erarslan, İlçe Emniyet Müdürü Abdullah Tırpan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sergülen Kurt, kurum müdürleri, gaziler, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri ile öğrenciler ve veliler katıldı.

19 MAYIS ÖZEL PROGRAMLA ANILDI
19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramının 104. Yıl Dönümü dolayısıyla, Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde Yarımca Anadolu Lisesi tarafından anma programı düzenlendi. Program; saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Öğrencilerin, 19 Mayıs’a özel olarak hazırladığı gösteri, salonda bulunanlardan tam not aldı.

ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ
Körfez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen okullar arası kompozisyon, şiir, resim yarışmalarında derece giren öğrencilere plaketleri, Körfez Kaymakamı Uğur Kalkar, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ve Garnizon Komutanı Yüzbaşı Gökhan Güllüoğlu tarafından takdim edildi.

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler