Körfez´de ´Dev Adamlar´ Yetişiyor

Körfez’de ‘Dev Adamlar’ Yetişiyor
Körfez Belediyesi Spor Akademileri’nde binlerce çocuk ve genç spor ile buluşurken, Başkan Söğüt de Basketbol antrenmanını ziyaret etti, genç yeteneklerle birlikte hünerlerini sergiledi.

Körfez Belediyesi Spor Akademileri’nde binlerce çocuk ve genç spor ile buluşuyor. 15 branşta toplam 4 bin öğrencinin eğitim gördüğü Körfez’de Başkan Şener Söğüt de hafta sonu salonları gezdi, gençler ve çocuklarla sohbet etti. Yeniyalı Mahallesi’nde Naim Süleymanoğlu Spor Salonu’na da uğrayan Başkan Söğüt, basketbol eğitimi alan gençlerle ve onları izleyen aileleri ile sohbet etti.

TESİSLERİMİZİ ÇOĞALTIYORUZ
Gençlerle birlikte basketbol da oynayan Başkan Söğüt, tüm hünerlerini sergiledi. Çocuklarla oldukça keyifli zaman geçirdiğimi belirten Başkan Söğüt, “Spor akademilerimizde çocuklarımızı sporla buluşturuyor, onların gelişimine katkı sağlıyoruz. Tabi tesis altyapımızı da her geçen gün arttırıyoruz” ifadelerini kullandı. Antrenman sonrasında da Başkan Söğüt veliler ve çocuklar ile fotoğraf çektirdi.