Haber

Körfez Gençlerbirliği Küçük Erkekler Voleybol Takımı Türkiye Şampiyonası´nda

Orjinal Resim

Körfez Gençlerbirliği Küçük Erkekler Voleybol Takımı Türkiye Şampiyonası’nda

Körfez Gençlerbirliği 14-15 Yaş Küçük Erkekler Voleybol Takımı Türkiye Şampiyonası için İzmir’de. 2022-2023 Voleybol Sezonu Küçük Erkekler Türkiye Şampiyonası final müsabakaları 32 takımın katılımıyla İzmir’de yapılıyor.

İlimizi Körfez Gençlerbirliği Spor Kulübü şampiyonada temsil ediyor. İl birincisi olarak şampiyonaya eleme gruplarında oynamadan doğrudan 1.torbadan katılan Körfez ekibinin ilk hedefi Türkiye’nin son 16 takımı arasına girebilmek. Antrenörler Soner Soylu ve Caner Şen nezaretinde şampiyonaya katılan Körfez Gençlerbirliği Voleybol takımı kura çekiminde F Grubunda İstanbul birincisi Esspor, Çankırı Birlikspor ve Kayseri Elit Voleybol Spor Kulüpleriyle eşleşti.

İlk maçlarını bugün (Perşembe) Kayseri Temsilcisi Elit Voleybol ile oynayacak olan Körfez Gençlerbirliği Spor Kulübü Voleybol Antrenörü Soner Soylu şampiyonaya iyi hazırlandıklarını belirterek “Türkiye’nin en iyi 32 takımı içerisindeyiz. Hedefimiz ilimizi en iyi şekilde temsil etmek. Daha önceden son 16 ya kaldık. Öncelikle hedefimiz yine son 16 takım arasında olmak olacak. İstanbul şampiyonun yer aldığı zor bir gruba düştük ama biz takımımıza gençlerimize güveniyoruz. İnşallah güzel sonuçlarla ilimize döneceğiz. Yüzlerce takım arasında buraya kadar gelebilmek bu yaş grubundaki çocuklarımız için büyük bir başarıdır. Türkiye’nin büyük kulüp takımlarının alt yapı takımları ile karşılaşacağız. İnanıyoruz ki bizim takımlarımızdan da süper ligde ve 1. Ligde oynayacak iyi sporcular yetişecek. Bu potansiyelimiz ve sporcularımız var. Sporun ve sporcunun şehri Körfez ilçemizin ve Kocaeli’nin adını başarıyla temsil edeceğiz” diyerek şampiyona hakkında görüşlerini belirtti.

2022-2023 Voleybol Sezonu Küçük Erkekler Türkiye Şampiyonası grup maçları 25 – 26 -27 Mayıs tarihlerinde yapılırken, finaller ise 1 Haziran’da sona erecek.

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler