Haber

Başkan Söğüt´ten Mevlid Kandili Mesajı

Orjinal Resim

Başkan Söğüt’ten Mevlid Kandili Mesajı
Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Mevlid Kandili münasebetiyle bir mesaj yayınladı. Başkan Söğüt, “Mevlid Kandili’ne bir kez daha ulaşmanın huzuru, mutluluğu içerisindeyiz” dedi.

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Mevlid Kandili münasebetiyle bir mesaj yayınladı. Başkan Söğüt mesajında, “Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed'in (S.A.V.) dünyaya teşrif ettiği gece olan Mevlid Kandili’ne bir kez daha ulaşmanın huzuru, mutluluğu içerisindeyiz.

İYİLİK VE GÜZELLİĞİN MÜJDECİSİ
Peygamberimiz,  iyilik ve güzelliğin müjdecisi olmuş, yeryüzünde güzel ahlakın, adalet ve faziletin timsali olmuş, barışın huzurun,  hayır ve esenliğin yeryüzünde tesis edilmesini sağlamıştır. Örnek hayatı ve davranışlarından; dürüstlüğü, emaneti korumayı, insan haklarına uymayı, zayıf ve muhtaçlara yardım etmeyi, yararlı insan olmayı hayatımız boyunca kendimize prensip edinmeliyiz.

EN İÇTEN DİLEKLERİMLE TEBRİK EDİYORUM
Mevlid Kandili, Peygamber Efendimizin yüce ahlakıyla hayatımızı güzelleştireceğimiz bir yenilenme mevsimidir. Bu anlamlı gecenin barış, huzur ve hoşgörü ortamının gelişmesine vesile olmasını diliyorum. Tüm milletimizin ve İslam âleminin Mevlid Kandili'ni en içten dileklerimle tebrik ediyor, ülkemize, tüm insanlık âlemine sağlık ve esenlikler getirmesi temenni ediyorum" dedi.

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler