Fethiye´de Körfezli Çırak üçüncü oldu

Muğla Fethiye'de düzenlenen Ramazan Çatal Yağlı Güreşleri'nde başaltında güreşen Körfez Gençlerbirliği Spor Kulübü güreşçisi İsmail Çırak, 50 güreşçi arasında üçüncü olarak kürsüye çıktı.

Fethiye Belediyesi tarafından Karaçulha Mahallesi'ndeki Kovanlık mevkisinde "Ramazan Çatal" anısına, bu yıl ilki gerçekleştirilen yağlı güreşler yoğun ilgi gördü. Fethiye Belediyesi tarafından bu yıl ilki gerçekleştirilen güreşlere 63’ü başpehlivan olmak üzere toplam 450 güreşçi katıldı. Güreşler sırasında etkili olan sağanak yağmur ve dolu nedeniyle pehlivanlar zor anlar yaşadı. Bazı pehlivanlar güreşi bırakırken bazıları ise güreşmeye devam ettiler.

50 GÜREŞÇİ ARASINDAN

İlimizden Körfez Gençlerbirliği Spor Kulübü sporcusu İsmail Çırak başaltı boyunda 50 güreşçi arasında çayıra çıktı. Çırak, üçüncü olarak büyük bir başarı elde etti. Diğer taraftan kıran kırana geçen güreşlerin başpehlivanlık finalinde, Mustafa Batu ile İsmail Balaban karşılaştı.