Başkan Söğüt, Personelle Bayramlaştı

Başkan Söğüt, Personelle Bayramlaştı

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Kurban Bayramı öncesi son mesai gününde personelleriyle bayramlaştı. Başkan Söğüt, “Biz büyük bir aileyiz” dedi.

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Kurban Bayramı öncesi son mesai günü personelleriyle bayramlaştı. İlk olarak Teknik Hizmetler Alanı’nda saha personeli ile bir araya gelen Başkan Şener Söğüt, daha sonra belediye hizmet binasında da personelle bayramlaştı. Başkan Söğüt’e Başkan Yardımcıları ve müdürler de eşlik etti.

BÜYÜK BİR AİLEYİZ
Personele çikolata ikramında bulunan Başkan Şener Söğüt, “Bir bayrama daha sizlerle burada giriyor olmak, bizleri fazlasıyla mutlu ediyor. Sevdiklerinizle güzel bir bayram geçirmenizi diliyorum” dedi. Başkan Söğüt daha sonra personelle tek tek bayramlaşarak Kurban Bayramlarını kutladı.