Haber

Başkan Söğüt´ten 15 Temmuz Mesajı

Orjinal Resim

Başkan Söğüt'ten 15 Temmuz Mesajı

Körfez Belediye Başkan Şener Söğüt, 15 Temmuz hain darbe girişimimin yıl dönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada, “Bizlere, dünyada eşine az rastlanan bir ihaneti yaşatanlara; milletimiz tüm cihanın şahit olduğu en büyük cevabı 15 Temmuz’da verdi” dedi.

Körfez Belediye Başkan Şener Söğüt, 15 Temmuz hain darbe girişimimin yıl dönümü dolayısıyla açıklamada bulundu. Başkan Söğüt, “Bugün, gerek bölgemizde gerekse dünyada yaşananlar göz önüne alındığında, 15 Temmuz kalkışmasının ne kadar büyük bir işgal planı olduğu ortaya çıkmıştır. 15 Temmuz vesilesiyle, başta Türkiye Büyük Millet Meclisi olmak üzere, devletimizin asker ve sivil kurumlarını bombalayanlara, korumakla görevli olduğu insanlara kurşun sıkanlara, aklı, vicdanı ve iradesi satın alınmış olanlara tarihi bir cevap verilmiştir.

DOSTA DÜŞMANA GÖSTERDİK
Devletin her kademesinde sinsice yuvalanmış olan FETÖ’nün, ulusumuzun geleceğinden silinmesi sağlanmıştır. Birliğimizi ve dirliğimizi koruduğumuz sürece, tüm iç ve dış engellere ve tuzaklara karşı, 15 Temmuzda olduğu gibi, bundan sonrada başı dik olarak yaşama irademiz bir kez daha, dosta düşmana gösterilmiştir. 15 Temmuz öyle bir tarihtir ki, o tarihten sonra artık hiçbir şey eskisi gibi olmamıştır ve olmayacaktır.

MİNNET VE ŞÜKRAN SUNUYORUM
Yaşanan karanlık ve makus geceyi, hiç batmayacak bir güneşin aydınlattığı ebedi bir güne çeviren başta şehitlerimiz ve gazilerimiz olmak üzere, tüm milletimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Demokrasi, milli irade ve bağımsızlığımızın ebedi olacağı inancıyla, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününüzü kutluyor, saygılar sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler