Körfez´de Temizlik Seferberliği Sürüyor

Körfez’de Temizlik Seferberliği Sürüyor

Körfez Belediyesi, ilçe merkezi başta olmak üzere, kırsal alanlarda ve vatandaşların ortak kullanım alanlarından genel temizlik çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından günün ilk ışıklarıyla başlayan mıntıka temizliği, gün boyu aralıksız devam ediyor. Ekipler; 444 8 411 numaralı çağrı merkezine gelen talepleri de değerlendirerek, anında müdahale ediyor.

MAHALLELERDE DETAYLI TEMİZLİK
Bir yandan rutin temizlik faaliyetlerine aksatmadan devam eden Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, bir yandan da belirlenen program dâhilinde mahallelerde detaylı temizlik çalışmalarını gerçekleştiriyor.

DEZENFEKTE EDİLİYOR
Ekipler; çöplerin düzenli olarak alınması, cadde, sokak ve kaldırımların temizlenmesi ve çöp konteynerlerinin yıkanması gibi birçok çalışmayı vatandaşların hizmetine sunuyor.