Başkan Söğüt, Canlarla Lokmalarını Paylaştı

Başkan Söğüt, Canlarla Lokmalarını Paylaştı

Kocaeli Sivaslılar Derneği tarafından Körfez Cemevi’nde düzenlenen Muharrem Orucu İftarı’na katılan ve lokmalarını paylaşan Başkan Söğüt, “Kardeşliğimiz, birliğimiz ve beraberliğimiz daim olsun” dedi.

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Kocaeli Sivaslılar Derneği tarafından Körfez Cemevi’nde düzenlenen Muharrem ayı Orucu İftarı’na katıldı. Muharrem Ayı Orucu’na ayrıca Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Hasan Soba, Kocaeli Sivaslılar Dernek Başkanı Kadir Zortaş, Körfez Cemevi Derneği Başkanı Mazlum Arslan meclis üyeleri, STK temsilcileri de yer aldı.

BİRLİĞİMİZ DAİM OLSUN
Canlarla sohbet eden ve lokmalarını paylaşan Başkan Söğüt, “Bu ay içerisinde ikinci kez bir aradayız. Yeniden birlikte Muharrem orucu açma lokmasındayız. Allah kabul etsin. Kardeşliğimiz, birliğimiz ve beraberliğimiz daim olsun” ifadeleri kullandı. Başkan Söğüt program sonrasında da vatandaşlarla sohbet etti.