Haber

Hereke´de Çocuklar Doyasıya Eğlendi

Orjinal Resim

Hereke’de Çocuklar Doyasıya Eğlendi

Körfez Belediyesi tarafından her gün Körfez’ in bir mahallesinde düzenlenen ‘Çocuk Şenliği’ etkinlikleri Hereke ile devam etti. Çocuklar oyun grupları ve animasyon ekibinin gösterileri ile doyasıya eğlendi.

Körfez Belediyesi tarafından her gün bir mahallede gerçekleştirilen çocuk şenlikleri aralıksız devam ediyor. Hereke’de Kışladüzü Mahallesi’nde ve ardından Agah Ateş ile Hacı Akif Mahallesi’nde çocuk şenliği gerçekleştirildi. Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt de Hereke’deki şenliğe katıldı, çocukların sevincine ortak oldu.

GÜN BOYU DEVAM ETTİ
Oyun grupları, yüz boyama etkinliği, halat çekme, palyaço, çuval yarışları gibi birçok etkinliği içinde barındıran şenlik, çocuklara unutulmaz anlar yaşattı. Müzikler ve yarışmalarla çeşitli ikramlar verilen çocukların mutluluğu yüzlerinden okundu. Nuh Çimento Ortaokulu’nun bahçesindeki etkinliğe katılan Başkan Söğüt, kısa da bir konuşma yaptı.

BAŞKAN SÖĞÜT’E TEŞEKKÜR
Körfez’de yaz boyunca her mahallede etkinliklerin devam edeceğini belirten Başkan Söğüt, “Sizleri burada mutlu görmek, eğlendiğinizi hissetmek bizleri de fazlasıyla mutlu ediyor” ifadelerini kullandı. Etkinlik sonunda da çocuklara geçmişten günümüze eskimeyen horoz şekeri ikramında bulunuldu.

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler