Körfez´de Cadde Ve Sokaklar Yıkanıyor

Körfez’de Cadde Ve Sokaklar Yıkanıyor

Körfez Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ilçe genelinde genel temizlik çalışmalarını gece gündüz demeden sürdürüyor. ‘Daha temiz bir Körfez’ sloganıyla çalışmalarına hız kazandıran ekipler, her gün değişik mahallelerde sokak ve cadde temizleme işlerini gerçekleştiriyor. Gece saatlerinde de kentin işlek noktalarında yıkama çalışması yapılıyor.

RUTİN ÇALIŞAMALAR DEVAM EDİYOR
Ekipler son olarak vatandaşların yoğun olarak kullandığı Çalışmalar kapsamında her gün ekipler tarafından belirlenen mahallelerde genel temizlik çalışması yapan temizlik ekipleri, İlçe genelinde rutin olarak sürdürülen temizlik çalışmalarının yanı sıra dal, ot, moloz kaldırımı gibi bütün genel temizlik işlerine aralıksız devam ediyor.