Haber

Tarihi Kale´de Gençlerden Müzik Dolu Gece

Orjinal Resim

Tarihi Kale’de Gençlerden Müzik Dolu Gece

Körfez Belediyesi yaz etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen ‘’Sahne Senin’’ etkinliğiyle genç müzisyenleri Körfezli müzikseverlerle buluşturdu.

Körfez Belediyesi tarafından hafta sonları ‘Sahne Senin’ etkinliği ile genç müzisyenleri vatandaşlarla buluşturuyor. Yaz ayları boyunca hafta sonları düzenlenecek olan programın ilk sahnesi Yarımca Sahili’nde gerçekleştirildi. Kurulan platformda sahne alan gençleri dinlemeye gelenler de müzik dolu bir gece yaşadı.

SAHNE GENÇLERİN OLDU
Yarımca Genç Nazende’ de yapılan Sahne Senin etkinliğine katılım oldukça yoğun oldu. Çok sayıda vatandaşın katıldığı müzik dolu gece de unutulmaz anlar yaşandı. Tarihi Hereke Kalesi’ nde yıldızlar altında söylenen şarkılar eşlik eden vatandaşlar duygu dolu anlar yaşadı. İçerisinde her türlü müziği barındıran genç müzisyenlerin sahnesi, dinlenmeye değerdi.

EĞLENCE DOLU GECE YAŞANDI
Gençler, yıldızlar altında sevilen şarkıları coşku içinde seslendirirken dinleyenler de açık havanın keyfini çıkardılar. Tamamı Körfez’de yaşayan gençlerden oluşan gruba vatandaşlar da telefon ışıkları ile eşlik edince renkli görüntüler yaşandı. Her kesime hitap eden müzisyenler, Körfezli vatandaşlara eğlence dolu bir hafta sonu yaşattı.

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler