Körfez´in Yollarında Düzenleme Sürüyor

Körfez’in Yollarında Düzenleme Sürüyor
Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, tespit edilen noktalarda bakım ve onarım çalışmasını sürdürüyor

Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yol bakım ve onarım çalışmalarını aralıksız sürdürülüyor. Ekipler son olarak Yeniyalı Mahallesi’nde; Bora Sokak, Hasan Gemici Sokak, Koşu Sokak’ta yol bakım ve onarım çalışması yürüttü.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDECEK
Kent genelinde yapılan yol iyileştirme çalışmaları kapsamında, asfalt yama ekipleri kullanımdan dolayı bozulan güzergâhlarda yol iyileştirme düzenlemelerinde bulunuyor. Körfez Belediyesi, deforme olan, vatandaşların yoğun olarak kullandığı cadde ve sokaklarda başlattığı asfalt yama çalışmalarını yoğunlaştırdı. Ekipler çalışmalarına devam edeceğini belirtti.