Haber

Körfez´de Temizlik Seferberliği

Orjinal Resim

Körfez’de Temizlik Seferberliği
Körfez Belediyesi, hafta sonu kentin işlek noktalarında yıkama çalışması yaparken, Mimar Sinan ve Atalar Mahallesi’nde de geniş çaplı mıntıka çalışması yürüttü.

Körfez Belediyesi, hafta sonu kentin işlek noktalarında yıkama çalışması yaparken, Mimar Sinan ve Atalar Mahallesi’nde de geniş çaplı mıntıka çalışması yürüttü. Daha temiz bir Körfez için çalışmalarına hız kazandıran ekipler, her gün farklı mahallelerde komple sokak ve cadde temizleme işlerini gerçekleştirirken, geri dönüşüme kazandırılacak olan atıkların toplanması konusunda da hassasiyet gösteriyor.

GECE MESAİSİ YAPTILAR
Ekipler gündüz temizledikleri cadde ve sokaklarda geceleri yıkama işlemi gerçekleştiriyor. Temizlik ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmalarda ekipler, ilçe merkezinde kaldırımlar başta olmak üzere mahalle ve sokaklarda tazyikli suyla yıkama işlemi yapıldı. Son olarak Tütünçiftlik viyadük altı, Ağadere Caddesi ve Tuğrul Caddesi nde yıkama işlemi gerçekleştiren ekipler çalışmaların devam edeceğini belirti.

HER GÜN BİR MAHALLE
Körfez Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından haftanın yedi günü farklı bir mahallede gerçekleştirilen geniş çaplı temizlik çalışmaları devam ediyor. Günün erken saatlerinde mıntıka temizliğine başlayan ekipler, cadde, sokak, mahalle ve kaldırımlarda sürdürdüğü çalışmalarına, dere kenarları, boş araziler, yolcu duraklarında da devam ediyor.

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler